USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Інфекційне відділення лікарні на Волині перенесуть у жіночу консультацію

23 Листопада 2021 19:34
Інфекційне відділення ТМО у Володимирі-Волинському перенесуть у жіночу консультацію. Це дозволить зекономити близько 1,5 мільйона гривень з бюджету.

Про це під час брифінгу 23 листопада поінформував голова Володимир-Волинської територіальної громади Ігор Пальонка.

З його слів, система медичного забезпечення на місцях повинна працювати так, щоб було зручно і було менше витрат.

Посадовець наголосив, що перенесення інфекційного відділення лікарні у Володимирі-Волинському на місце жіночої консультації дасть змогу зекономити близько 1,5 мільйона гривень на енергоносіях.

«Ми порахували з директором КП ТМО, що за рахунок перенесення відділення матимемо економію по енергоносіях 1,5 мільйона гривень. Ці гроші можемо вкласти у покращення матеріального забезпечення лікарні або ж на підняття зарплати медикам», - додав очільник громади.

Натомість ігор Пальонка зауважив, що йому невідомо про те, що буде на місці колишнього інфекційного відділення Володимир-Волинського ТМО на вулиці Генерала Шухевича, 10.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що за кошти з державного бюджету для лікарні у Володимирі-Волинському придбають кисневий генератор орієнтовною вартістю у 6 мільйонів гривень.

Вікторія СЕМЕНЮК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus