USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Голову ОДА звинуватили у невиконанні обіцянки

11 Квітня 2016 13:59
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик пообіцяв виділити кошти на ремонт будинку родині загиблого в АТО волинянина, проте обіцянку не виконав.

Про це повідомляє «Вголос».

Під час робочого візиту у Володимир-Волинський район у травні минулого року Володимир Гунчик разом з головою Володимир-Волинської РДА Наталією Василець відвідали родину загиблого воїна АТО Миколи Бондарука.

«Голова ОДА пообіцяв родині відремонтувати будинок за кошти обласного бюджету. Незабаром мине рік цій обіцянці, яка залишалася на рівні обіцянки, і тепер її мають виконувати за рахунок районного бюджету. До речі, з районного бюджету вже виділили 36 тисяч гривень, таку ж суму надали і з сільського бюджету.

В підсумку, губернатор обіцяє, а сільські й районні ради виконують власним коштом. Звісно, ми не проти виділення грошей на підтримку сім`ї загиблого військовослужбовця, але обіцяти за гроші інших бюджетів не зовсім чесно», – зазначив депутат райради Павло Карпюк.

Нагадаємо, 23-річний Микола Бондарук загинув 22 травня 2014 року під Волновахою. Поминали хлопця в тому кафе, де він мав одружуватися. Поховали Миколу 27 травня 2014 року в рідному селі Заріччя Володимир-Волинського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus