USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У місті на Волині реконструюють обеліск Скорботної матері

9 Грудня 2021 07:20
Упродовж року в Любешеві Волинської області планують провести реконструкцію обеліска Скорботної матері. Вартість робіт оцінили в понад 300 тисяч гривень.

Тендер для пошуку виконавця робіт оголосило управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 11 грудня 2021 року.

Очікувана вартість реконструкції обеліска – 309 тисяч гривень.

Роботи включатимуть, відповідно до тендерної документації, улаштування бетонних фундаментів, поліпшене штукатурення стін, облицювання полірованими гранітними плитами, укладання полірованих мармурових плит, відбивання штукатурки, протравлення бетонної поверхні, безпіщане накриття поверхонь стін, фарбування бетонних поверхонь, реставрація і ремонт бетонного постаменту, фарбування бетонної фігури жінки в золотий колір, очищення зовнішньої поверхні плит спеціальними засобами для очищення пам’ятників тощо.

Реконструкцію хочуть закінчити до 31 грудня 2022 року. Гарантійний термін експлуатації об’єкта становитиме п’ять років.

Нагадаємо, в Нововолинську збудують монумент Героям Майдану, учасникам АТО та захисникам України. Його облаштують на проспекті Дружби – на території наявного скверу між стадіоном «Шахтар» і Сквером ветеранів.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Татотаке Показати IP 9 Грудня 2021 20:07
Років 5 тому цей обеліск реконструювали також за дуже великі гроші. Обеліск на цей час у доброму стані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus