USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У місті на Волині встановлять камери спостереження

10 Грудня 2021 22:10
Нове будівництво системи відеоспостереження запланували в Камені-Каширському в рамкам програми «Безпечне місто». Усього в місті встановлять 14 камер з можливістю зчитування номерів транспортних засобів.

Тендер для пошуку виконавця робіт оголосило управління капітального будівництва, транспорту, житлово-комунального господарства та комунального майна Камінь-Каширської міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 14 грудня.

Очікувана вартість облаштування системи відеоспостереження в місті становить 457 646 гривень.

Як вказано в тендерній документації, система відеоспостереження в Камені-Каширському повинна вирішувати низку завдань: створення належних умов для ефективної роботи органів виконавчої влади та правоохоронних органів у разі виникненні кризових ситуацій; підвищення загального рівня безпеки населення; контроль в’їзду та виїзду з міста; моніторинг; забезпечення своєчасного інформування про загрози безпеці на об’єктах відеоспостереження тощо.

Система буде забезпечувати зовнішнє оглядове відеоспостереження, трансляцію потоків відеозображення в реальному часі з відеокамер, збір та накопичення даних, зберігання інформації на жорстких дисках, автоматичну синхронізацію локальних відеоданих з архівом централізованої платформи збору та накопичення інформації, виявлення об’єктів, як-от припарковані автомобілі, габаритні предмети, контроль і спостереження за скупченням людей.

Для влаштування системи відеоспостереження в місті передбачено монтаж відеокамер на опорах електричних мереж та мережі електроосвітлення; прокладання кабелю живлення; підключення кабелю до обладнання; встановлення відеореєстратора, а також пусконалагоджувальні роботи, в тому числі налагодження робочого місця оператора.
Роботи хочуть провести в період із 13 грудня 2021 року до 31 грудня 2022 року. Гарантійний термін експлуатації становитиме два роки.

Читати ще: У Луцькій громаді побільшає камер відеоспостереження. Де саме їх встановлять

Нагадаємо, до кінця року 14 камер відеоспостереження також встановлять на в’їзних шляхах, проблемних перехрестях і місцях масового перебування людей у Ковелі.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
камінчук Показати IP 11 Грудня 2021 11:51
За які "заслуги" нагородили орденом головного сепара К-Каширського,який тільки і чекає приходу "руського міра"???
Камінчуку до камінчук Показати IP 11 Грудня 2021 13:14
За це і нагородили. Барсеточник постарався
Всім до камінчук Показати IP 11 Грудня 2021 13:18
А ще найдужче верещав ющенко на памеранчевому майдауні
До Всім Показати IP 11 Грудня 2021 14:46
Його і близько на помаранчевому майдані не було.Тоді воно ще працювало простим вчителем,а потім підтримувало яника на виборах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus