USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У місті на Волині запланували ямковий ремонт доріг

3 Лютого 2024 14:17
Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради оголосило тендер на поточний ремонт асфальтобетонного покриття вулиць у Ковелі.

Торги тривають на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 9 лютого.

Очікувана вартість ремонту вулиць у Ковелі становить 5,5 мільйона гривень.

Відповідно до тендерної документації, основні роботи включатимуть ліквідацію вибоїн, здимань дорожнього одягу, усунення осідань, напливів, зсувів та інших деформацій і руйнувань, відновлення шорсткості поверхні вдосконалених покриттів, залив тріщин на асфальтобетонному покритті, забезпечення споживчої якості дороги.

Ці послуги на території міста мають надавати до 31 грудня 2024 року. Гарантійний термін на виконані роботи становитиме один рік.

Серед вулиць, де проводитимуть ямковий ремонт, – Степана Бандери, Будищанська, Тараса Боровця, Відродження, Вербицького, Вітовського, Винниченка, Ветеранів, Володимира Кияна, Володимирська, Воля, Косачів, Модеста Левицького, Соборна, Фестивальна та багато інших.

Нагадаємо, після втручання Волинської обласної прокуратури Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області розірвала укладений у лютому 2022 року договір про закупівлю у приватного господарюючого суб’єкта послуг зі здійснення поточного ремонту автомобільної дороги державного значення Піща – Шацьк – Любомль – Володимир – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – Кременець на загальну суму 113,4 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus