USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

До відкриття туристичного сезону у напрямку Шацька – ямковий ремонт

2 Червня 2016 17:23
Ямковий ремонт та інших деформацій дорожнього покриття триває у напрямку Шацька. З огляду на те, що попереду відкриття туристичного сезону, дорожники планують забезпечити волинянам і гостям нашого краю зручні, комфортні та безпечні умови дорожнього руху.

Принаймні так повідомили у прес-службі автомобільних доріг Волині.

Серед пріоритетних напрямків волинських дорожників – роботи на дорозі Т-03-02 Піща - Шацьк - Любомль - Володимир-Волинський - Павлівка - Горохів - Берестечко - Козин - / М-06/. Зокрема, у травні працівники підрядної організації «Експодор» на ділянці Любомль-Шацьк струменевим методом ліквідували понад 6 700 методів квадратних ямковості.

До речі, цей метод ямкового ремонту дозволяє за робочий день одним механізмом ліквідувати більше 100 метрів квадратних дефектів дорожнього покриття. Його застосовують і для ліквідації вибоїн, незначних просідань, проломів та тріщин на покритті.

Після завершення робіт дорожники мають нанести горизонтальну розмітку, позначити пішохідні переходи.

Cлужба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути пильними та уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, дбати про власну безпеку та безпеку інших, а також не викидати сміття на узбіччя та проїзджу частину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Васьо Показати IP 3 Червня 2016 05:51
Добре хоч з чайниками із смолою не ходять .....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus