USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У місті Рожище представили кандидатів партії «ЗА Майбутнє»

15 Вересня 2020 17:03
У міському парку зібралися прихильники молодої, амбітної політичної сили, яка прагне змінити життя волинян та всіх українців. Зібралися активні, небайдужі громадяни – професіонали у своїй справі – щоб спільними зусиллями будувати майбутню Україну.

Як відомо, на території нинішнього Рожищенського району буде утворено 3 громади – Рожищенська, Копачівська та Доросинівська – і в кожній з них партія «ЗА Майбутнє» висуває свого кандидата на посаду голови.

Розпочинаючи представлення, народний депутат Вячеслав Рубльов зазначив, що кожен з тих професіоналів, яких об’єднала ця політична сила, показав себе кваліфікованим фахівцем.
«Тому прийшовши до влади, вони почнуть розвивати свої об'єднані територіальні громади, - підкреслив нардеп. - Не можна побудувати країну зверху донизу. Навпаки, треба розпочинати розбудову із найменшого села та найменшої громади. Цю справу необхідно довірити людям, які готові взяти на себе відповідальність».

За словами Вячеслава Рубльова, команда «ЗА Майбутнє» на чолі із потужним лідером Ігорем Палицею, здатна змінити країну, а зміни розпочнуть із Волині, щоб стати прикладом для всієї України.

Чинний міський голова міста Рожище Вячеслав Поліщук йде на вибори у команді партії «ЗА Майбутнє».
«Майбутнє – це мрії, які ми втілили у життя. Рожище – це місто, в якому я народився і живу. Хочу, щоб в ньому жили мої діти, онуки й правнуки. Це місто працьовитих, виважених, мудрих людей, – зазначив Вячеслав Поліщук. – Наше місто приречене на успіх, воно має майбутнє».

Міський голова розповів, що коли він розпочинав свою першу каденцію, то довелося стикнутися з низкою господарських проблем міста, які успішно вирішили – це асфальтування доріг, налагодження вивозу сміття, освітлення вулиць. Зараз є проекти щодо ремонту тротуарів, ремонту водопроводу та каналізації, які можна вирішити тільки спільними зусиллями. Посадовець переконаний, що села не повинні відрізнятися інфраструктурою від міст – там повинні бути сучасні дитячі майданчики та якісні дороги.

Яким чином будувати співпрацю між найвищим представницьким органом Волині та місцевими ОТГ розповів чинний депутат Волинської обласної ради, голова бюджетної комісії Михайло Імберовський:

«Тільки сильне місцеве самоврядування здатне змінити країну та зробити її багатою.

Увесь фінансовий ресурс буде акумулюватися в одному кошику», - каже депутат. Він переконаний, що лише сильна команда, яка не зі слів знає про проблеми населених пунктів Рожищенської ОТГ може успішно їх вирішити.

Депутат Рожищенської районної ради Оксана Філіпчук теж кандидат у депутати Волинської обласної ради від партії «ЗА Майбутнє».

«Добре, що ми всі об'єдналися заради спільного майбутнього. Зібралися освітяни, юристи, програмісти, медики, управлінці. Це потужна суперкоманда», – наголосила пані Оксана.
«У жовтні 2017 року шість сільських рад об'єдналися, – пригадав, виступаючи на форумі, Копачівський сільський голова Олександр Совтис. – На Волині утворилася Копачівська ОТГ. Відразу розпочалася активна співпраця з Вячеславом Рубльовим, який тоді ще був депутатом Волинської обласної ради».

Олександр Совтис розповів про реалізовані проекти спільно з фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». Тому без сумнівів та вагань приєднався до команди й буде балотуватися на посаду голови від молодої політичної сили, щоб завершити розпочаті справи.

Микола Касянчук очолює наймолодшу у Рожищенському районі Доросинівську ОТГ, утворену в грудні 2019 року. Він переконаний, тільки з партією «ЗА Майбутнє» можна розбудувати самодостатні та успішні громади.

У присутніх на форумі учасників було чимало запитань до Вячеслава Рубльова, до міського голови. Під час тривалого спілкування люди отримали кваліфіковані відповіді.

«Наш народний депутат і справді народний. Він не цурається людей, а часто до нас приїжджає, завжди вислухає й допоможе. Тільки з цією партією ми збудуємо майбутню Україну», - каже місцева жителька Галина Приходько.

Вячеслав Рубльов підсумовує: в команді «ЗА Майбутнє» Рожищенського району сильна команда. Це мер Вячеслав Поліщук, голова Копачівської громади Олександр Совтис, голова Доросинівської ОТГ Микола Касянчук, кандидат у депутати обласної ради Оксана Філіпчук і кандидати у депутати громади.

«Це ті люди, які ставлять амбітні цілі та вміють і хочуть працювати заради майбутнього Рожищенського району».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus