USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У мітингу за вільні вибори в Москві взяли участь майже 50 тисяч осіб, є затримані

10 Серпня 2019 18:39
У Москві в мітингу за вільні вибори і на підтримку заарештованих під час попередніх акцій взяли участь понад 49,9 тис. осіб.

Офіційно мітинг «Повернемо собі право на вибори» на проспекті Сахарова завершено, пише УНІАН.

Як повідомляє в Twitter проект «Білий лічильник», «до 16:30 на територію мітингу За свободу і справедливість у Москві через основний вхід пройшли 49,9 тис. учасників. Підрахунок закінчено».

«Звертаємо увагу, що були невраховані нами пропуски груп учасників з провулків», – сказано також у повідомленні.

Водночас портал «ОВД-Инфо» повідомляє, що на протестних акціях у трьох містах РФ сьогодні затримали 66 осіб. За даними порталу, в Москві затримали 8 осіб, у Петербурзі – 51. Ще семеро затриманих у Ростові-на-Дону.

Як повідомлялось раніше, з 14 липня в Москві проходять акції за допуск до міської думи незалежних кандидатів. Наймасовішими стали несанкціоновані мітинги 27 липня і 3 серпня, на кожній з акцій затримали понад тисячу осіб. Після протестів 27 липня СК порушив справу про масові заворушення (ст. 212 КК) і напади на силовиків (ст. 318 КК). Зараз у ній 12 фігурантів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus