USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині крадуть троянди за 50 тисяч

7 Грудня 2015 22:00
Із міського бюджету Ковеля виділили 50 тисяч гривень, аби прикрасити центральну частину міста трояндами. Однак 134 кущі зникли із міських клумб.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Аби місто набувало гарного європейського вигляду, тішило ковельчан впорядкованими клумбами та квітниками, міська влада вирішила прикрасити центральну частину міста трояндами. Для цього з міського бюджету виділили 50 тисяч гривень. Працівники комунального підприємства «Добробут» висадили кущі троянди у міському парку культури і відпочинку імені Лесі Українки, у парку імені Тараса Шевченка, парку Слави, бульварі Лесі Українки, біля міської стоматологічної поліклініки та міської гімназії.

Впродовж незначного проміжку часу з міських клумб зникло 134 кущі троянд.

«Така зухвалість має бути покарана. Найгірше, що крадіжки продовжуються. Аби вберегти третину кущів, які залишилися, дирекція міської гімназії вирішила пересадити їх на територію школи», – повідомляють у мерії.

Аби квіти добре вкорінилися та зацвіли уже наступного літа, їх висадили восени. Та, схоже, не всі вони зможуть пережити зиму через байдужість людей до благоустрою свого міста.

Міська влада уже вдруге звернулася до правоохоронців,щоб вони встановили особи крадіїв (міська гімназія також двічі зверталась до поліції щодо зникнення троянд з клумб закладу освіти). Варто зауважити, що у Ковелі в різних мікрорайонах міста встановили камери зовнішнього відеоспостереження. А усе, що відбувається у «полі зору» камер, бачать правоохоронці.

Міська влада звертається до ковельчан з проханням не знищувати красу, яку для них створюють.

«Давайте разом будемо берегти своє місто, розвивати його, дбати про чистоту та порядок. Ковельчани були активними учасниками Євромайдану, бо бажають жити по-європейськи. Тож давайте почнемо з себе, з маленького внеску кожного з нас у спільну справу – і тоді наші прагнення будуть успішними», – закликають мешканців міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Всезнайко Показати IP 7 Грудня 2015 22:36
А може їх не було?
Шурик до Всезнайко Показати IP 8 Грудня 2015 07:56
Я думаю еслиб их небыло небылоб кипиша что выкопали...но то что покупали дорогие кусты зачем????
Українець Показати IP 7 Грудня 2015 23:39
Дикі люди! їм в Європу? Та їх в сибір на колиму до птн пнх. Коли ж перестануть красти в тій Україні скільки людей ще має загинути, щоб дійшло в ту нерозумну голову.
Deymon Показати IP 8 Грудня 2015 00:06
Та посадили б краще чорнобривців. думаю їх би не покрали. а то люди думають вот як повезло які гарні кущики троянд додому підуть або на продаж . Нафіг ми європі треба з таким менталітетом.
радован Показати IP 8 Грудня 2015 06:53
здається не найбідніші їх стягнули

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus