USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Москві у фітнес-клубі розстріляли «злодія в законі». Момент вбивства потрапив на камеру

13 Квітня 2021 12:05
У Москві у фітнес-клубі «Дон» невідомий застрелив кримінального авторитета Алі Гейдарова на прізвисько Альберт Рудий, який минулого року отримав умовно-дострокове звільнення.

Про це повідомляє УНІАН.

У Слідчому комітеті повідомили, що шукають вбивцю та встановлюють деталі того, що сталося. Справи порушені за статтями про вбивство і незаконний обіг зброї.

«Невідомий чоловік, перебуваючи у фітнес-клубі, розташованому на вулиці Авіаційній в місті Москві, зробив у потерпілого кілька пострілів з вогнепальної зброї, від яких останній помер на місці події, після чого зник», – йдеться в повідомленні.

У мережі опублікували відео моменту вбивства. На ролику видно, як у тренажерний зал заходить людина і прицільно стріляє в спину чоловікові, що займається на тренажері. Після цього той падає, а люди, які знаходяться поруч, розбігаються. Стрілок же біжить до стіни, забирає червоний рюкзак та йде.
Гейдаров у своєму «професійному» середовищі вважався вкрай везучим: він пережив, як мінімум, три замахи.

Гейдарова називали «куратором» північного заходу та ставлеником Діда Хасана, який нібито особисто схвалив його «коронацію».

У 2016-му Алі посадили на 7 років в колонію суворого режиму за грабіж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ЗСЖ Показати IP 13 Квітня 2021 12:31
а кажуть бігати корисно для здоров'я
Народна прокуратура Показати IP 13 Квітня 2021 17:28
Собаці собача смерть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus