USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

У Москві затримали українського екс-міністра, – ЗМІ

1 Жовтня 2018 12:58
У російській столиці затримали Миколу Рудьковського, міністра транспорту та зв'язку України часів президентства Віктора Ющенка(4 серпня 2006 – 18 грудня 2007) та колишнього члена "Партії регіонів" (2012-2014 роки).

Про це повідомляє інформаційна агенція Москва з посиланням на джерела у правоохоронних органах, пише 24 канал.

Зазначається, що екс-чиновник перебував у розшуку за напад російське посольство у Києві у 2014 році.

"У п'ятницю, 28 вересня, співробітники поліції в Басманному районі Москви затримали 50-річного громадянина України Рудьковського, який перебував у федеральному розшуку за скоєння злочину за фактом "Нападу на осіб чи установи, які користуються міжнародним захистом". Щодо чоловіка обрано запобіжний захід у вигляді арешту", –зазначив співрозмовник ресурсу.

Нагадаємо, на початку квітня Миколу Рудьковського вже затримували у Дубаї, і він перебував у місцевій в'язниці. Причиною затримання політика вказувалася наявність у нього підробленого іракського паспорта. Згодом політика звільнили та він покинув межі ОАЕ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинян і поліщук Показати IP 1 Жовтня 2018 14:49
Рудьковський наш співвітчизник. Не має різниці хто - чесний чи злодюжка. Якщо це громадянин України, то він мусить бути переданий Україні.
Гал Анонім до Волинян і поліщук Показати IP 1 Жовтня 2018 15:12
Здається, він в Україні також у розшуку. А, загалом, так. Якщо не позбувся українського громадянства за ці кілька років, то таки да - співвітчизник (маємо таких "співвітчизничків" хоч гать гати)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus