USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У музичній школі Луцька за 4,5 млн відремонтують концертний зал

24 Січня 2018 16:48
На капітальний ремонт концертного залу першої музичної школи у Луцьку з міського бюджету виділено 4,5 млн грн. Про це розповів радник міського голови Ігор Поліщук, який разом директором департаменту культури Тетяною Гнатів оглянув концертний зал КЗ “Луцька музична школа №1 імені Фридерика Шопена”, повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Ігор Поліщук зазначив, що вже розроблено проектно-кошторисну документацію, незабаром буде проведено тендер та у квітні-травні розпочнуться роботи. “Наразі зал майже не використовується, бо він перебуває в незадовільному стані. Школа має потребу в сучасному концертному залі, бо тут навчається близько 800 дітей. Міська рада прийняла рішення виділити кошти на ремонт. Тут буде зроблено опалення, освітлення, сцена, механіка сцени, натяжна стеля, придбають нові стільці, також передбачено нову пожежну сигналізацію у всьому приміщенні школи”, - сказав Ігор Поліщук.



Директор першої музичної школи Ольга Чуріна зазначила, що у школі працюють кваліфіковані викладачі, навчаються талановиті діти, які гідно представляють Луцьк на Всеукраїнських і міжнародних музичних конкурсах та займають там призові місця. На базі школи проводяться курси підвищення кваліфікації, семінари обласного рівня. Щороку навчальний заклад проводить близько 160 культурно-мистецьких заходів. У школі навчаються 20 творчих колективів - хори, вокальні гурти, оркестри, тож хороший концертний зал — є просто необхідним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus