USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шацька музична школа отримала нове обладнання

19 Травня 2017 23:30
Для учнів Шацької музичної школи придбали баян, бандуру, мікрофон та стійку до нього. Проект був погоджений та реалізований за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», - повідомляє прес-служба Фонду.

Шацька музична школа охоплює учнів із селища та сіл Шацького району. В школі є три відділи: народних інструментів, фортепіанно-струнний та сольного співу. Клас бандури відвідує 22 дитини, клас баяна – 19, клас сольного співу – 11. При школі створені також дитячі ансамблі: бандуристів, вокальний та інші. Учні школи є учасниками всіх районних культурно-масових заходів, беруть участь в обласних конкурсах.

На жаль, для проведення повноцінних репетицій у школі не вистачало інструментів, а деякі з них взагалі стали непридатними для використання. Відділ культури Шацької райдержадімністрації, структурним підрозділом якого є дитяча музична школа в минулому році придбав два баяни, що допомогло покращити навчальний процес школи.

Але цього було замало. Тоді ініціативу взяли у свої руки батьки вихованців. Вони підготували проект, метою якого було придбання баяна, бандури, мікрофону та стійки під нього і подали його на конкурс проектів Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом». В рамках проекту було придбано музичні інструменти на умовах співфінансування.

Подякувала батькам за підтримку та викладачам за старання директор Шацької дитячої музичної школи Ольга Цюпяшук. Вона наголосила, що заняття музикою не лише допомагають дітям розвиватися духовно, а й зміцнюють їхнє здоров’я. Також директор школи подякувала Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за допомогу у реалізації проекту «Придбання музичних інструментів для Шацької дитячої музичної школи», а особливо за такий приємний подарунок, як бандура.

Викладач класу бандури Любов Величко теж висловила подяку Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за новий інструмент. Вона наголосила, що ті бандури, які є в музичній школі вже старі та підтримують тільки одну тональність, а нова – допоможе розширити репертуар та підвищити якість навчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus