USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У нардепа від Слуги народу Горбенка підтвердили коронавірус

23 Березня 2020 21:12
Заступниця голови фракції Слуга народу Євгенія Кравчук заявила, що у нардепа Руслана Горбенка після проведення декількох тестів підтвердили наявність в організмі коронавірусної інфекції.

Раніше Горбенко розповідав, що знаходиться в Олександрівській лікарні, здав два теста - один результат негативний, інший позитивний, тому здав третій. За його словами, спочатку його турбувала температура, потім сухий кашель, а пізніше лікарі діагностували лівостороннє запалення легенів.
За даними Сергія Лещенка, 14 випадків коронавірусу, виявлених у Києві, – це пасажири одного літака, який прилетів із Женеви. Серед пасажирів була група осіб, які святкували 8 березня на елітному гірськолижному курорті Куршевель (Франція).

Як повідомив 22 березня hromadske в.о. директора Київського лабораторного центру МОЗ Сергій Чумак, із 14 нових випадків у Києві – більшість на самоізоляції і почуваються нормально.

Усі вони повернулися з подорожей в Іспанію, Німеччину, Швецію і Емірати. Ще 3 відпочивали на курорті Куршевель у Франції.

За інформацією Лещенка, серед цих трьох був і депутат ОПЗЖ Сергій Шахов, у якого вперше серед депутатів діагностували коронавірусне захворювання COVID 19. Сергія Шахова госпіталізували з пневмонією. Він заявляв, що заразився в Україні.

Лабораторний тест члена депутатської групи «Довіра» Сергія Вельможного на коронавірус показав негативний результат, а в його сина був позитивний.

У депутата фракції «Опозиційна платформа – За життя» Олександра Лукашева теж діагностували коронавірус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ветфельдшер Показати IP 24 Березня 2020 09:21
Допис у Telegram за 23 березня: Пряма мова депутата Шахова: "10-й день хвороби. З’явився час для роздумів. Практично постільний режим. Кашель сухий і тяжкий. Температуру збили до 37! Нежить. Біль у горлі (п’ю багато рідини). Спав добре (це перша спокійна ніч). Апетиту нема (дві доби не їм), але це може бути через лікарняні умови. Випорожнення вчора було нормальне. Час від часу болить голова". Пане народний депутате, уся Україна в напрузі і чеканні відомостей, як ви сьогодні покакаєте.
ага до ветфельдшер Показати IP 24 Березня 2020 10:06
Як вони себе люблять любимих! якби ще за народ хоч іноді згадували! в нього в дупі кольнуло-і всі мають про це знати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus