USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У найбільшому університеті Волині визначили найкращих студентів та молодих науковців. Фото

18 Травня 2022 19:27
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки визначили переможців загальноуніверситетських конкурсів, зокрема кращого студента-науковця, молодого вченого та молодого програміста.

Дипломи переможцям вручили під час XVІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Молода наука Волині: пріоритети та перспективи досліджень».

У номінації «Кращий студент-науковець ВНУ» дипломи вручали лише студентам факультету економіки та управління. Зокрема диплом І ступеня отримала студентка четвертого курсу Андріана Плоскіна, диплом ІІ ступеня – студентка четвертого курсу Зоряна Гаврилюк, а диплом ІІІ ступеня вручили студенту п’ятого курсу Івану Більо.

Натомість у номінації «Кращий молодий науковець ВНУ» диплом І ступеня отримала кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та клінічної психології Наталія Коструба, диплом ІІ ступеня вручили кандидату географічних наук, доценту кафедри економічної та соціальної географії Геннадію Голубу, диплом ІІ ступеня – кандидату економічних наук, доценту кафедри фінансів Софії Теслюк.

Також дипломи вручили і в номінації «Молодий програміст». Диплом І ступеня отримав студент четвертого курсу факультету інформаційних технологій та математики Андрій Ступінь, диплом ІІ ступеня – студент третього курсу факультету інформаційних технологій та математики Максим Олексюк, диплом ІІІ ступеня – студент 4 курсу факультету інформаційних технологій та математики Дмитро Дьячек.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ольга Показати IP 19 Травня 2022 06:40
Вуз, де багато хабарників і злодіїв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus