USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку назвуть кращого студента Волині

6 Листопада 2014 15:11
Кращого студента Волині обиратимуть у Луцьку. Так, 17 листопада відбудеться регіональний етап конкурсу «Кращий студент Волині – 2014».

Мета проекту - виявлення всебічно розвиненої студентської молоді, стимулювання підвищення рівня її суспільної активності, сприяння формуванню активної життєвої позиції студентства Волині.

Визначення переможців відбувається у 3 етапи:

1. Визначення кращих студентів ВНЗ І-ІV рівнів акредитації, професійно-технічних навчальних закладів Волинської області в номінаціях: програміст, журналіст, громадський діяч, митець, дизайнер, спортсмен, науковець (визначають адміністрації ВНЗ І -ІV рівнів акредитації, професійно-технічні навчальні заклади Волинської області спільно зі студентськими та учнівськими радами вузів), до 6 листопада.

2. Проведення співбесіди з усіма учасниками конкурсу та визначення фіналістів в номінаціях відбудеться 8 листопада.

3. Проведення комплексного конкурсу для переможців номінацій, визначення кращого студента Волині заплановано на 17 листопада.

Для визначення «Кращого студента Волині» оргкомітетом формується спеціальна експертна рада з авторитетних осіб у галузі освіти, молодіжної політики, спорту, представників влади та громадських діячів, які будуть присутні на співбесіді.

Організатори конкурсу: Управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації, МГО «Студентська республіка», МГО «Студентська Рада Волині».

У рамках конкурсу «Кращий студент Волині - 2014» визначатимуться переможці в наступних номінаціях:

- Кращий студент Волині (комплексна характеристика);
- Кращий студент-громадський діяч Волині;
- Кращий студент-журналіст Волині;
- Кращий студент-науковець Волині;
- Кращий студент-митець Волині;
- Кращий студент-спортсмен Волині;
- Кращий студент-дизайнер Волині;
- Кращий студент-програміст Волині

Детальна інформація про конкурс - ТУТ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus