USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У неділю в центрі Луцька о 9 годині призупиниться рух та лунатиме сигнал оповіщення

30 Вересня 2023 20:38
У неділю, 1 жовтня, о 9 годині з нагоди Дня захисників і захисниць України на Театральному майдані міста Луцька біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України» відбудеться загальноукраїнська хвилина мовчання в памʼять за загиблими захисниками України. Під час акції буде призупинено руху транспорту в центральній частині міста та лунатиме звуковий сигнал системи оповіщення ДСНС.

Про це повідомили у міськраді.

У відповідності до розпорядження міського голови, 1 жовтня, з 08:45 до 09:20 буде призупинено рух центральними вулицями міста Луцька, зокрема:

проспект Волі – перехрестя проспекту Волі та вулиці Шопена;

Театральний майдан – вул. Паркова;

вул. Винниченка – перехрестя проспекта Волі;

вул. Б.Хмельницького – проспект Волі;

проспект Волі – вул. Шевченка.

Маршрут руху громадського транспорту буде тимчасово змінено.

Також протягом жовтня у закладах загальної середньої освіти та закладах культури територіальної громади відбуватимуться тематичні культурно-мистецькі, інформаційно-просвітницькі заходи та виховні години, присвячені Дню захисника та захисниць України, Дню українського козацтва, 81-ї річниці утворення УПА.

Крім того, будуть відбуватися благодійні акції для сімей, що потребують особливої соціальної підтримки.

Члени організації Братства ветеранів ОУН-УПА Волинського краю імені полковника Клима Савура отримають одноразову грошову допомогу з коштів міського бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 30 Вересня 2023 14:43
Такі оповіщення потрібно проводити щодня о 9:00 год, а не тільки 1 жовтня!!!! Ми маємо кожного дня пам'ятати кожного Героя, який віддав своє життя за Україну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus