USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У невизнаному Придністров’ї намагалися підпалити нафтобазу та військкомат

13 Травня 2022 11:15
Зранку 13 травня у Тирасполі зареєстрували аж дві надзвичайні пригоди. У невизнаній республіці Придністров'я оголосили план «Перехоплення».

Так зване МВС невизнаної республіки повідомило, що 13 травня з різницею в майже 30 хвилин невідомі намагалися підпалити два об'єкти, передає 24 канал.

Повідомляють, що приблизно о 4:15 ранку біля нафтобази одного з підприємств зупинився автомобіль, з якого вийшов невідомий чоловік, кинув запальну суміш у бік об'єкта і втік. Унаслідок цього спалахнула трава, але її швидко загасили.

Приблизно через пів години в будівлю Республіканського військкомату кинули дві пляшки із запалювальною сумішшю. Одна від удару відлетіла на тротуар, друга застрягла у ґратах вікна. Займання ліквідувала охорона.

Читати ще: Росіяни штучно нагнітають ситуацію в Придністров’ї, – ГУР

На обох об'єктах ніхто не постраждав, руйнувань також немає. На місцях подій працюють місцеві слідчо-оперативні групи. На експертизу відправлять уламки скляних пляшок із залишками запальної суміші.

Місцеві органи влади заявили, що іномарка зловмисників – на іноземних номерах. На яких саме, не повідомляють. У так званій ПМР оголосили план «Перехоплення». Нині намагаються встановити місцеперебування автомобіля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus