USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Німеччині вирує смертоносний ураган: в Берліні - надзвичайний стан

29 Жовтня 2017 20:48
Німеччину накрив потужний ураган "Герварт". Через стихію тимчасово зупинено рух поїздів майже по всій країні та перекрито автостради на півночі та на сході.

Про це пише Bild.

Як пише видання, у період з 4 до 5 години ранку шторм був настільки сильний, що у Бранденбурзі та Берліні через падіння дерев були заблоковані головні автобани.

Тим часом у Гамбурзі та Берліні пожежні загони оголосили про надзвичайний стан. За даними рятувальників, внаслідок шторму одна людина отримала травми.

Стихія вирує і у Чехії. Внаслідок падіння дерев загинуло двоє людей – жінка та літній чоловік. В країні теж зупинили рух потягів. Також сотні тисяч хатніх господарств залишилися без струму через пошкодження ліній електропередачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus