USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Новій Зеландії перед посадкою на літак пасажирів будуть зважувати

5 Червня 2023 23:31
Управління цивільної авіації Нової Зеландії просить національну авіакомпанію зважувати пасажирів, які вилітають міжнародними рейсами з аеропорту Окленда до 2 липня 2023 року.

Про це передає Укрінформ із посиланням на CNN.

Програма, яку Air New Zealand називає дослідженням ваги пасажирів, є способом збору даних про вагу та розподіл ваги в літаках, повідомили в авіакомпанії.

«Ми зважуємо все, що перебуває в літаку – від вантажу до їжі на борту й до багажу в багажному відсіку. Для клієнтів, членів екіпажу та ручної поклажі ми використовуємо середню вагу, яку ми отримуємо під час цього дослідження», – сказав у заяві Аластер Джеймс, спеціаліст авіакомпанії з покращення контролю завантаження.

З метою захисту конфіденційності людей, які не хочуть розголошувати свою вагу, авіакомпанія заявляє, що зробила дані анонімними.

Під час реєстрації на рейс мандрівників попросять стати на цифрові ваги. Інформація про їхню вагу надсилається в систему, але не показується на екрані агента.

Багаж людей будуть поміщати на інші такі ж ваги для окремого зважування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus