USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Нововолинському відділенні поліції за 2 млн відремонтують приміщення для затриманих

25 Жовтня 2020 20:35
Протягом року заплановано здійснити капітальний ремонт частини приміщення першого поверху адміністративного будинку Нововолинського відділення поліції Володимир-Волинського відділу поліції ГУНП в області, що на вулиці Нововолинській, 15. Там міститься чергова частина.

Відриті торги для пошуку підрядника оголосило Головне управління Національної поліції у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 3 листопада, аукціон розпочнеться 4 листопада.

Очікувана вартість робіт становить 2,279 мільйона гривень.

Капітальний ремонт приміщення включатиме мурування внутрішніх стін, підсилення стін та перегородок у кімнатах для затриманих, заміну дверей і вікон, внутрішнє опорядження, перекриття підлоги та улаштування покриттів із ламінату та лінолеуму, сантехнічні роботи, зокрема встановлення нових опалювальних радіаторів, улаштування системи вентиляції, прокладання труб, влаштування колодязів, монтаж електроосвітлення та електрообладнання, встановлення пожежної сигналізації, а також пусконалагоджувальні роботи.

Усі роботи хочуть закінчити до 31 грудня 2021 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 25 Жовтня 2020 21:43
За 90 тисяч доларів можна звести новий двоповерховий особняк на 200 квадратів... Вірніше - купити. А звести й дешевше. А от ремонти державних приміщень в нас просто золоті....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus