USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську планують запустити підрозділ патрульної поліції

20 Травня 2021 08:00
Уже на початку 2022 року в Нововолинську може дислокуватися підрозділ патрульної поліції у складі 50-70 осіб, які нестимуть службу у двох містах та в усіх громадах Володимир-Волинського району, у тому числі й на митному посту «Устилуг».

Про це стало відомо під час зустрічі в Департаменті патрульної поліції в Києві, яку ініціював нардеп Ігор Гузь, інформує пресслужба парламентаря.

Він разом із міським головою Нововолинська Борисом Карпусом, першим заступником Володимир-Волинського міського голови Ярославом Матвійчуком та керівником управління патрульної поліції в Рівненській області Сергієм Мерчуком зустрілися з Євгенієм Жуковим – начальником Департаменту патрульної поліції Національної поліції України.

Як розповів у своєму відеозверненні парламентар, зустріч була дуже продуктивною.

«Уже декілька років маємо прохання, аби в Нововолинську був підрозділ патрульної поліції. Сьогодні досягли домовленостей з паном Жуковим, що через 9 місяців запуститься процес. Йдеться про функціонування підрозділу в складі 50-70 осіб, який дислокуватиметься у Нововолинську й обслуговуватиме міста Нововолинськ і Володимир-Волинський. Упевнений, нам вдасться. Наступного тижня у Нововолинськ приїде і працюватиме делегація з Києва. Це дуже оптимістична історія. Сподіваюся, на початку наступного року ми зможемо запустити в роботу підрозділ патрульної поліції», - зауважив депутат.

Міський голова Нововолинська підтвердив, що зустріч була продуктивною

«Є домашнє завдання – підготувати матеріально-технічну базу, приміщення, вести інформаційну кампанію щодо набору в ряди патрульних. Однозначно мають бути люди місцеві, які знають ситуацію і захочуть її змінювати», - розповів Борис Карпус.

Про перспективу роботи патрульної поліції у Володимирі-Волинському та районі зауважив і Ярослав Матвійчук: «Ці бійці – це велика допомога щодо безпеки в місті й регіоні».

Сергій Мерчук зі свого боку відзначив: «Круто, що ініціатива йде від міських голів, нардепа. Все запуститься й буде добре».

Ігор Гузь наостанок запевнив, що й надалі інформуватимуть жителів округу про вирішення цього питання. Він упевнений, робота патрульної поліції «додасть у боротьбі зі зниженням рівня криміногенної ситуації, поширення наркоманії, захворюваності на СНІД».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
директор школи Показати IP 20 Травня 2021 09:00
НЕ зрозуміло яким боком керівник Рівненської патрульної до Нововолинська, не зрозуміло - чому м.Нововолинськ, коли Вол-Вол. є новоствореним районним центром окружних громад і ps: ключове "на митному посту «Устилуг»"??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus