USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Нововолинську автобус зіткнувся з легковиком, постраждали двоє людей

24 Червня 2020 11:06
У Нововолинську автобус не надав переваги в русі автомобілю, внаслідок чого відбулося зіткнення. Дві людини постраждали, пише БУГ.

ДТП сталася ввечері 23 червня на виїзді з 15-го мікрорайону.

Як повідомив т.в.о. начальника Нововолинського відділення поліції Василь Бучинський, на місці події було встановлено, що автобусом «Setra» керував житель Нововолинська, 1962 року народження. Рухаючись проспектом Степана Бандери та повертаючи ліворуч на вулицю Луцька, він не надав переваги у русі.

Водій автобуса допустив зіткнення з автомобілем «Opel Vectra», яким керував житель села Грибовиця Іваничівського району, 2000 року народження. Легковик рухався головною дорогою.

Внаслідок ДТП двоє пасажирів, які перебували в легковому автомобілі, отримали тілесні ушкодження. Житель села Шистів Володимир-Волинського району отримав забійну рану потилиці, не госпіталізовувався. Жителька Нововолинська із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійною раною нижньої губи, була госпіталізована в хірургічне відділення Нововолинської ЦМЛ.

Транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus