USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Нововолинську готуються до масштабних святкувань

8 Серпня 2018 16:11
Незабаром нововолинці відзначатимуть 3 найважливіших для рідного міста свята – День Незалежності України, День міста та День шахтаря. Оприлюднили програму заходів до свят у місті.

Про це пише “Нововолинськ”.

Зокрема, 23 серпня у День Державного прапора, о 9:00 на площі Чорновола, відбудеться урочиста церемонія підняття прапора, за участю іноземних делегацій. Згодом відбудеться виступ духового оркестру. Опісля проголосить свою святкову промову міський голова та студенти.

Також цього дня вперше заплановано урочисту видачу перших паспортів для юних нововолинців. Тож, зараз триває підготовка та переговори з Міграційною службою.

24 серпня нововолинців та гостей міста очікують:

о 12.00 – відкриття виставки народних умільців з різних куточків нашої області та країни, яка діятиме протягом 3-х днів.

13.30 – на алеї Бульварі Шевченка, де також проходитиме святкова хода, відбудеться виставка за участю Управління освіти “Осінні барви рідної землі”.

14.00 – Байкер-старт шоу. У зв’язку з чим буде встановлено турнікети та перекрито рух по місту. Також міський голова дав розпорядження забезпечити під час заходу поліцейський супровід.

15.00- початок руху святкової колони.

15.15 – Урочисте відкриття свята з нагоди відзначення 27-річниці Незалежності України. Після урочистої частини відбудеться нагородження учасників виставки “Осінні барви рідної землі”, а також визначення переможців конкурсу “Я іду по світу в вишиванці”, володар гранд-прі, якого, отримає в нагороду путівку за кордон.

16.30 – показовий виступ з бойового гопака.

17.00 –

дитячий конкурс краси і таланту “Юна пані”, який організовує палац Культури. А також виступ народно-аматорського естрадного оркестру, соліста із Києва та танцювальна вечірка “Summerdance” з міста Львова.

Ввечері вже традиційно оберуть переможця щорічного розіграшу побутової техніки.

Міський голова розпорядився до святкування Дня Незалежності розмістити у міському парку торгові точки з сувенірами, солодощами та морозивом. Однак, Віктор Сапожніков заборонив там продаж спиртного.

Культурна програма до Дня міста відбудеться в звичному режимі, але без феєрверку. Проте, в кінці вечора увазі нововолинців буде представлене фаєр-шоу.

О 7.00 – конкурс з риболовлі, який триватиме до 10.00. Після чого переможці приготують зі свого улову юшку та пригостять нею усіх охочих.

У зв’язку з цим міський очільник дав розпорядження облаштувати та засипати піском волейбольну зону та площадку біля міського озера, де будуть проводитись святкові заходи.

Також цього дня відбудеться дитячий велопробіг та футбольна феєрія, діятимуть дитячі секції, до яких будуть залучені тренери та батьки.

14.00 – святкові урочистості та літня естрада.

15.00 – святково-розважальна програма.

17.00 – пісенна програма.

18.00 – караоке.

!9.00 – саундчеки на стадіоні.

20.30 – виступ місцевого гурту «Цвях».

Серед святкових заходів також будуть традиційні конкури, серед яких «Малюнок на асфальті», греко-римська боротьба, різноманітні майстер-класи та танцювальний майданчик для наймолодших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Асфальт Показати IP 8 Серпня 2018 17:33
Асфальт пишеться через ф.
Анатоль_ Показати IP 8 Серпня 2018 18:23
Дуже добре! Я радiю за Новiк!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus