USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Нововолинську на жінку напала зграя собак. Відео

16 Липня 2018 12:48
10-го липня близько 12:00 в центрі Нововолинська на бульварі Шевченка біля Алеї Героїв на жінку зненацька накинулася собака та роздерла ногу. Жінку забрали до лікарні для надання медичної допомоги.

Розповідь очевидця інциденту Вадима Журавля публікує БУГ.

«Сьогодні о 9:30 я вийшов з “Суші Хіро”, бачу, плаче голосно бабуся. Я підбіг, запитав що сталося, вона сказала, що собаки. Потім я побачив, що з ноги дуже сильно тече кров. Хлопці з магазину “Вікна” викликали вже швидку, але кровотечу не могли зупинити, тому побігли в аптеку (поки швидка до нас добиралася!). І купили джгут, перекис водню і бинт. Самі притримали кровотечу. Потім приїхала швидка”, – розповів Вадим Журавель.

Фото жінки, покусаної бездомними собаками у Нововолинську, Вадим Журавель опублікував у мережі Фейсбук.

«Люди, скільки можна? Я не проти собак, але так не має бути! А якби дитина мала була», – йдеться у дописі.

В соцмережі активно коментують інцидент.

“Жах, це що, знов та сама чорна собака, невже на неї не знайдеться оправи? ВУКГ, агов, усипіть її. Ще ВУКГ говорять, що наймають “Ласку”, яка відловлює собак, а “Ласка” говорить, що вже давно приїжджали”, – пише Катя Сузіна.

“За декілька днів до цього випадку ледь мою дитину не покусала собака, дитина йшла на кілька кроків попереду мене. Добре, що відбулись легким переляком. Це якийсь дурдом. Пройти спокійно неможливо, бо думаєш, аби тебе не покусали ті собаки!

Я не розумію, чому наша влада не приймає якісь міри до цього. В Низкиничах біля монастиря скільки було випадків і на це не зважають”, – зазначає Наталя Черняк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанин Показати IP 16 Липня 2018 13:05
"У Ковелі з’явилися вандали, які знущаються над бездомними тваринами. Фото (ПроКовель)". Звертайтесь за допомогою в Ковель.
123! до лучанин Показати IP 16 Липня 2018 13:26
Да як ви посміли. Ті людиська самі провокують собачок. І хорошу людину собака не вкусить. А собаки мають повне право гризти людей, а хто здумає відбиватись чи захищатись, -всіх під суд.
Лучанка до 123! Показати IP 16 Липня 2018 18:03
Тобто Ви хочете сказати , що ця бабуля спровокувала собаку на неї напасти? Напевно за хвоста тягала чи дражнилася з "собачки" Я люблю собак , але коли зграя голодних і диких собак бігає по місту і загризаються один з одним це не нормально!!!
ааа Показати IP 16 Липня 2018 13:25
Пропоную всіх собак зібрати і віддати зоозахисникам, які так шалено захищають собачок, нехай живуть з ними. А то собачок трогати не гуманно, а вони потім на людей кидаються (зоозахисники пояснюють це тим, що собаки на хороших людей не кидаються, тобто ти поганий і заслужив це). Це стосується і м.Луцьк.
АНАТОЛЬ_ Показати IP 16 Липня 2018 13:28
Сапожнiков, робить шось з тими зграями диких собак в самому центрi Новlка! Чи чекаемо коли до смертi собаки когось загризуть?
ООО Показати IP 16 Липня 2018 14:37
Зоозахисники їм подібні просто дочекаються, що всі вуличні песики в один день раптово передохнуть... Заберіть їх в свої оселі, якщо так собак любите, а тоді про любов до тварин розповідайте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus