USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську намагалися підпалити кафе

23 Серпня 2018 17:21
22-го серпня у Нововолинську о 4:35 ранку двоє молодиків здійснили спробу підпалу кафе «Hero».

В редакцію інтернет-видання «БУГ» про цю подію надійшов лист від власниці кафе Юлії Самойленко.

Дві невідомі особи залили легкозаймисті речовини в зовнішній вентиляційний блок кафе.

“Це могло призвести до пошкодження автомобілів, котрі знаходились поблизу, а також полум’я могло перейти на житловий будинок і привести до смертельних наслідків”, – пише Юлія.

Як розповідає Юля, спробу підпалу помітили зранку, коли прийшли на місце. Пощастило, що не трапилося пожежі. Система вентиляції обгородження металевою будкою, ймовірно дякуючи цьому, полум’я погасло самостійно.

Вентиляційна система коштує 350 тисяч гривень. Після цього інциденту вона не працює, потрібно ремонтувати. Суму збитків, які завдали невідомі кафе, наразі встановлюють.

Юлія розповідає, що окрім цього, неодноразово розбивали її автомобіль.

“Разів 5 били машину. Так само дві людини в капюшонах підбігали та втікали. Одна справа – автомобіль, а підпалювати кафе, що знаходиться в житловому будинку… Пощастило, що все обійшлося”, – каже Юля.

Надали відео з камери відеоспостереження, на якому зафіксована подія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
АНАТОЛЬ_ Показати IP 23 Серпня 2018 17:32
Як страшно жить! Де та нова полiцiя
Ахаха Показати IP 23 Серпня 2018 19:34
В Нововолинську розбивали двері АТБ після відкриття, напевно місцеві підприємці по іншому конкурувати не вміють. Благо в цьому місті ще й вистачає виконавців, які за “двоєчку і воду для ін'єкцій” і підпалять, і поб'ють.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus