USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині вогонь ледь не забрав життя чоловіка

5 Жовтня 2015 12:27
Рятувальники визволили з вогню людину. Пожежа трапилася у Нововолинську. Про це інформують у прес-службі ДСНС України у Волинській області.

5 жовтня о 3:25 до служби порятунку «101» Нововолинська Волинської області надійшло повідомлення про те, що на вулиці Львівській у недобудованому цегляному будинку видно ознаки горіння та виходить густий дим. За дві хвилини на місце події прибула чергова варта державної пожежно-рятувальної частини №5 шахтарського міста.

В задимленому приміщенні рятувальники виявили непритомного чоловіка, якого винесли з будівлі та передали медикам. Для ліквідації горіння знадобилось декілька хвилин, рятувальники подали на гасіння один пожежний водяний ствол.

Потерпілого госпіталізували до міської лікарні, ним виявився 46-річний безхатченко. Причина пожежі встановлюється, але, ймовірніше за все, потерпілий сам став винуватцем пожежі через необережне поводження з вогнем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus