USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську невідомий з пістолетом хотів пограбувати ломбард

29 Травня 2017 16:15
Поліція затримала розбійника на місці злочину.

Учора в Нововолинську в приміщення одного із ломбардів зайшов невідомий чоловік і погрожуючи працівниці закладу пістолетом, наказав віддати йому гроші. Правопорушника затримали на місці скоєння злочину. За фактом розбійного нападу слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі, інформують у прес-службі поліції області.

Посеред дня на бульварі Шевченка в Нововолинську в приміщення одного із ломбардів зайшов невідомий чоловік і погрожуючи працівниці закладу пістолетом наказав віддати йому одну тис. грн.. На спрацювання тривожної кнопки прибула група швидкого реагування охоронного підприємства, яка затримала зловмисника на місці злочину й повідомила про розбійний напад поліцію.

Співробітники сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група встановили, що правопорушення вчинив 27-річний місцевий житель. Відомо, що раніше чоловіка не притягували до кримінальної відповідальності.

«Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України й помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі йому оголосили про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій. Нині вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.

Зловмиснику за скоєння нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із погрозою застосування насильства загрожує позбавлення волі строком від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus