USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Нововолинську побили вікна квіткового магазину – третій погром за тиждень

19 Вересня 2018 14:03
19-го вересня близько 5:00 у Нововолинську в магазині «Студія квітів» розбили всі ролети, вікна та двері, інформує Буг.

Нагадаємо, 13-го вересня близько 17:00 до цього квіткового магазину під’їхав колишній чоловік власниці магазину у нетверезому стані, хуліганив у приміщенні, погрожував колишній дружині та 12-річній дитині, а опісля вийшов на вулицю та розбив автівку жінки.

А в ніч з 13-го на 14-те вересня в магазині хтось розтрощив ролет та двері вхідних дверей. Пройшло менше тижня, як на магазин знову вчинили напад.

Камера відеоспостереження зафіксувала двох людей в капюшонах, які заховали обличчя. Близько 5:00 вони підійшли до магазину, розбили ролети та всі вікна і вхідні двері.



Як розповідає власниця, вона телефонувала колишньому чоловіку і питала, чи це його рук справа. Той відповів, що ні.

Жінка через всі переживання потрапила в лікарню й зараз там перебуває.

Нагадаємо також, що на колишнього чоловіка відкрили кримінальну справу за хуліганство та адміністративне провадження щодо водіння у нетверезому стані.

Керівник Нововолинського відділу поліції повідомив, що триває слідство і справу передадуть до суду. Правоохоронці також розглядають варіант причетності чоловіка до побиття дверей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 19 Вересня 2018 14:07
Полiцяi в тому Новiку iснують?
Реаліст Показати IP 19 Вересня 2018 14:27
І така нечисть буде псувати нерви стільки людям. Простіше для цього *бувшого* кілера найняти, або місцевих відморозків, щоб руки - ноги поламали і калікою зробили, щоб хліб, як собака, з землі підбирав.
Олексій Показати IP 19 Вересня 2018 18:19
Ото баба допекла!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus