USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Нововолинську поліцейські викрили наркоторговця

26 Березня 2021 16:16
Затримали 34-річного мешканця Нововолинська,який займався збутом наркотичного засобу «Субутекс».

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Вчора, 25 березня, в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1, ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, поліцейські провели чергову оперативну закупку у зловмисника.

Також за місцем проживання наркоділка відбувся санкціонований обшук, під час якого вилучено таблетки «Субутекс», канабіс, шприц із розчиненими наркотичними засобами, мобільні телефони та грошові кошти.

Встановлено також, що чоловік раніше судимий за вчинення майнових злочинів. Наркоторговця затримали в порядку статті 208 КПК України. Нині вирішується питання про оголошення підозри за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про збут наркотичних засобів, вчинений повторно. Досудове слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus