USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську прикрасили головну ялинку іграшками зі шкіл та садочків

12 Грудня 2018 17:47
12-го грудня у Нововолинську прикрашали головну ялинку міста іграшками, які виготовили та передали школи і садки, пише БУГ.

Зазвичай іграшки ВУКГ робить самостійно, та цьогорічні ялинки міста, не лише головна, а й ті, які розташовані на Шахтарському та 15-му мікрорайоні, будуть в прикрасах, які передали зі шкіл та садків Нововолинська.

Робили їх з різноманітних матеріалів: пластикових пляшок, коробок, дисків, фольги.

Як розповіла заступник директора ВУКГ Світлана Жукова, яка координувала на місці роботу, на головну ялинку зібрали іграшки зі шкіл №1, 2, 3, 4, а також з 4-го та 6-го дитячого садка. ЗДО №6 передав найбільше прикрас.

Іграшками з інших навчальних закладів вберуть ялинки на Шахтарському та 15-му мікрорайоні.

Нагадаємо, встановити ялинку планували 7-го грудня, однак 14-метрове дерево зламалося під час монтажу і довелося його замінити. 10-го грудня привезли іншу ялинку, заввишки близько 11 метрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus