USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Театральному майдані Луцька засвітили головну ялинку

19 Грудня 2016 17:54
Тріо новорічних красунь у центрі Луцька засяяло вогнями у вирі святкового дійства. Театралізовані покази, ігри для дітей та піснеспіви лунали зі сцени, більше того, - сам Миколай завітав на урочистості.

Головну ялинку засвітили 19-го грудня на День святого Миколая о 17:11.

Вона на Волині особлива, адже це не зрізане дерево, яке привезли з лісу, це три красуні, які впродовж року тішать містян своєю красою. Втім, сьогодні вони – в святковому вбранні.

Новий рік приносить нові надії та сподівання. Втім, більшість волинян бажають того ж, що й минулого року - аби закінчилася війна та Україна почала успішно розвиватися.

«У нашому житті відбулося багато приємних змін, хочеться, аби вони продовжувалися й надалі. А ще, бажаємо, аби закінчилася швидше війна й настав мир», - кажуть закохані Сніжана та Віталій.
Мрії у кожного різні, втім, маленькі лучани теж хочуть, аби в Україні настав мир.

«Я мрію стати відомою співачкою. А ще, дуже хочу, аби настав мир та не було бід», - ділиться мріями лучанка Дарина.
А для того, аби всі ми жили у новому році краще, шановний гість Миколай, дає пораду. Каже, потрібно в серці берегти любов.

«Усім нам потрібно в серці нести любов і благодать, тоді тим, хто нас оточує, буде легше у житті й ми будемо змінюватися та змінюватиметься на краще Україна», - наголошує Миколай.
На святі були присутні представники міської, обласної влад та духовенства.

«Хай сьогоднішній гарний настрій лишається у ваших серцях ще довго. Сьогодні засяяла ялинка у другій столиці Європи – в Луцьку, тому хай, нарешті, українці переможуть у протистоянні», - говорив Митрополит Луцький і Волинський Михаїл.
Гарних свят усім бажає й Інформаційне агентство Волинські Новини. Зичимо міцного здоров'я, благополуччя та мирного неба над головою.

Вадим Панафідін
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
галина Показати IP 19 Грудня 2016 22:52
То шо у театрі вже не буде миколая.
ого Показати IP 20 Грудня 2016 00:51
А чого?
ИРина Показати IP 20 Грудня 2016 06:49
убогость, совок и полное отсутствие вкуса.
Анонім Показати IP 22 Грудня 2016 16:49
Дійсно ялинка так убого прикрашана і не гарно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus