USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську відремонтували переїзд

31 Серпня 2018 21:40
Ділянку дороги на залізничному переїзді у Нововолинську, яка не була відремонтована під час ремонту траси «Ковель-Жовква» через брак коштів, зробили.

Цей відрізок перебуває на балансі ДП «Волиньвугілля» і він не потрапив у проект реконструкції траси «Ковель-Жовква», пише БУГ.

Організація «Автомагістраль-Південь», яка проводила ремонтні роботи, готова була заасфальтувати дорогу на залізничному переїзді за 400 тисяч гривень.

Як повідомив в.о. генерального директора ДП «Волиньвугуллія» Андрій Пилипюк, за рахунок власних коштів підприємства ділянку дороги було відремонтовано. Підрядником виступила сокальська фірма, яка виконала роботи за 200 тисяч гривень і з можливістю віддати кошти не всі одразу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
АНАТОЛЬ_ Показати IP 31 Серпня 2018 21:49
Владi наш низький доземний уклiн та красна подяка! З кожним днем Нововолинськ стае все гарнiшим та охайним. Справжне мiсто 21 столiття, браття!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus