USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині закриють «небезпечний» переїзд

2 Травня 2014 19:00
Львівська залізниця вирішила закрити гарно облаштований переїзд у Володимир-Волинському районі. Громада його відстоює, як може, інформує «Волинська газета».

Залізничний перехід поблизу села Ізов Володимир-Волинського району вже вдруге хочуть закрити. Торік на прохання волинян його відстояла влада області. Однак, схоже, Львівська залізниця намірів щодо скорочення не полишила.

Громада сільської ради вкотре звернулася з проханням відстояти її інтереси до депутата облради Валерія Діброви. Той озвучив відповідний запит на сесії 25 квітня до голови облдержадміністрації з проханням допомогти: «Із 1 вересня цей залізничний переїзд закривають. А отже, закривають доступ до земельних паїв, сінокосу, пасовища людям, які живуть поблизу», – стверджує депутат.

Зі слів обранця, це не просто переїзд, а ще й один із найкраще облаштованих залізничних об’єктів області. Закрити його буде значно легше, ніж потім відкрити.

На сайті Львівської залізниці з цього приводу – поки жодних повідомлень. Натомість є новини щодо нових ДТП на залізничних переходах: «Протягом січня-березня 2014 року на залізничних переїздах на території Львівської залізниці сталося три дорожньо-транспортних пригоди, в яких одна людина загинула. За відповідний період минулого року на залізничних переїздах сталося п’ять ДТП, в одній із них людина отримала травми.

Аналізуючи ситуацію, що складається з безпекою руху через залізничні переїзди, на Львівській магістралі продовжують застосовували до водіїв усі досяжні засоби інформування, роз’яснення та психологічного впливу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus