USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську викрили лабораторію з виготовлення амфетаміну. ФОТО

27 Вересня 2017 09:26
26-го вересня близько 18:00 працівники Нововолинської поліції спільно з прокуратурою міста накрили нарколабораторію.

Під час проведення санкціонованого обшуку виявлено та вилучено чергову нарколабораторію по вулиці Сірка. Окрім цього, знайдено зброю, вибухівку, різні предмети, схожі на бойові, та наркотики, повідомляє БУГ.

Нововолинець 1988-го року народження спільно з іншим мешканцем міста виготовляв наркотик амфетамін.



У прес-службі поліції Волині повідомляють про вилучення у нововолинця пістолетів, пневматичної гвинтівки, мисливських ножів та набоїв. За фактом незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України.

Зброю та набої вилучили під час проведення санкціонованого обшуку. У помешканні волинянина правоохоронці знайшли, зокрема, п’ять револьверів калібру 4,5 мм, два пістолети калібру 9 мм., пневматичну рушницю, два мисливських ножі та 12 набої калібру 9 мм.



Окрім цього, у 25-річного жителя Любомльського району поліцейські вилучили двадцять п’ять патронів калібру 5,45 мм., п’ять патронів до нарізної зброї калібру 7,62 мм., один запал та корпус гранати «Ф1», а у 50-річного жителя Ратнівського району - понад 300 г пороху.



Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Поліція вкотре звертає увагу громадян, що незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки – це злочин, за який законом передбачено кримінальну відповідальність. Зокрема, санкція статті 263 Кримінального кодексу України, передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

У випадку добровільної здачі зброї в органи та підрозділи поліції громадяни звільняються від кримінальної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Воротник Показати IP 27 Вересня 2017 10:20
Запрет западло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus