USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

У першому матчі сезону «Старий Луцьк» в овертаймі дотиснув «Львівську Політехніку»

12 Жовтня 2020 21:51
У першому матчі сезону Вищої ліги «Старий Луцьк – Університет» на виїзді дотиснув «Львівську Політехніку» в овертаймі – 77:83.

Перші очки у матчі закинув капітан лучан Едуард Федчук. Але перші п’ять хвилин у рахунку були гойдалки – команди почергове випереджали одна одну на одне очко. Відзначимо новачка «Старого Луцька» Сергія Юрченка, який влучив з-за дуги, однак львів’яни відповіли «трьохою» Ковальчука. Попри те, що лучани забирали багато підбирань на чужому щиті, перша чверть завершилася на користь «Львівської Політехніки» - 14:13.

Початок другої десятихвилинки був за господарями майданчика, які влучили двічі поспіль, зокрема здалеку. «Львівська Політехніка» відірвалася на шість очок, однак ще один новачок лучан Владислав Унгурян влучив «трьоху», скоротивши відставання, а невдовзі «Старий Луцьк» зрівняв рахунок (21:21) – господарі взяли тайм-аут. Але після перерви, завдяки тому ж Унгуряну, вже гості вийшли вперед. Львів’яни зрівняли, однак в наступній атаці Тютюнник закинув ендван. Невдовзі лучани вирвалися вперед на +5, щоправда, до великої перерви луцькі баскетболісти розгубили її. Капко дальнім встановив перед перервою нічийний рахунок – 35:35.

По перерві львів’яни одразу ж вийшли вперед, проте Швагринський відповів трьохочковим. Але до середини чверті господарі відірвалися на +8 (48:40), і Володимир Журжій вимушений був брати тайм-аут. Потому Унгурян дальнім кидком та Крамар у відриві після перехоплення скоротили відставання лучан до -3, і вже львів’яни взяли тайм-аут. Згодом Коцько влучанням з середньої дистанції зрівняв рахунок. Однак перед фінальною чвертю господарі майданчика все ж мали невелику перевагу – 53:51.

На початку четвертої десятихвилинки «трьоха» від Крамара та кидок з-під щита Унгуряна дозволили вийти «Старому Луцьку» вперед – 54:56. Але після тайм-ауту Викрикач закинув три очки, і вже господарі були попереду. Невдовзі Унгурян попаданням з-за дуги зрівняв рахунок – 61:61. А ще через трохи Крамар після перехоплення вивів лучан вперед. А після тайм-ауту львів’ян класний відрізок видав Юрченко – спочатку центровий зробив ефектний блокшот Орленку, а потім вдало відіграв під чужим щитом, забивши два бали. За 27 секунд до фінальної сирени лучани перемагали лише на одне очко, право на володіння мали саме баскетболісти з Луцька. Львів’яни сфолили на Унгуряну, який реалізував 1 з двох кидків з лінії, а у відриві Орленко зрівняв рахунок за 4,5 секунди до фінальної сирени – 70:70. В останні секунди Унгурян пішов у прохід, але Орленко фактично з кошика зняв м’яч, тож гра перейшла овертайм.

На початку додаткововї п’ятихвилинки Орленко заробив п’ятий фол та сів на лаву для запасних, тим часом лучани вийшли вперед, відірвавшись згодом на +7. В підсумку, «Старий Луцьк» переміг – 77:83.

Найрезультативнішим у складі «Старого Луцька» став Владислав Унгурян, в активі якого 21 очко. Також дабл-дабл оформив Денис Тютюнник (12 очок, 14 підбирань).

Вже завтра команди зіграють другий матч спарки, початок гри о 12.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus