USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Старий Луцьк» вдруге розгромив «Львівську Політехніку». Фоторепортаж

17 Жовтня 2021 17:10
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» у другому матчі спарки зумів розгромити «Львівську Політехніку» (105:74), щоправда сьогоднішня гра була не такою простою, як учора.

У першому матчі спарки лучани розгромили гостей з рахунком 99:62, відтак «Старий Луцьк» прагнув здобути і другу перемогу.

Але початок сьогоднішньої гри був значно конкурентнішим на відміну від першого матчу. Після стартових чотирьох очок від Федчука «політехи» взяли тайм-аут та не лише зрівняли рахунок, але й вирвалися вперед. Всередині десятихвилинки перевага у рахунку переходила то до однієї команди, то до іншої. Лише активність Коровякова наприкінці чверті, який в одному з епізодів зумів закинути три з фолом, дозволили відірватися на +9 – 29:20.
Старт другої чверті лучани провалили, дозволивши Капку двічі влучити з-за дуги. Під час десятихвилинки Унгурян також влучив дві «трьохи». Загалом чверть була дуже рівною, про що й свідчить її рахунок (24:24), а перед великою перервою на табло світилося 53:44.
Третя десятихвилинка також була рівною, лише два влучання здалеку від Федчука та Коровякова дозволили зовсім трішки наростити перевагу перед фінальною чвертю – 77:66.
У четвертій десятихвилинці лучани зібралися та продемонстрували той баскетбол, який і хотіли тренери, вдало діючи як під своїм кільцем, так і під щитом суперника. До того ж у луцьких баскетболістів непогано полетіли «трьохи». Дальній від Зайця дозволив лучанам набрати понад 100 очок. Сирена зафіксувала впевнену перемогу «Старого Луцька» – 105:74.
Найрезультативнішим у складі лучан став Владислав Унгурян, в активі якого 21 очко.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus