USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У п’яти школах Володимира встановлять 120 систем для очищення повітря за кошти ЄС

27 Серпня 2021 19:56
На зустрічі у міській раді Володимира-Волинського з представниками міста-партнера Цвікау, котра відбулась 25-го серпня обговорили іще один спільний українсько-німецький проєкт, котрий полягає у придбанні та встановленні 120 рекупараторів для міських шкіл громади, повідомляють на сайті міста.

Під час зустрічі було обговорено усі аспекти майбутньої реалізації проєкту «Боротьба з пандемією Covid-19» у межах котрого передбачене придбання 120 рекупараторів (по 4 рекупаратори в шести класах 5-ти шкіл). Загальна сума проєкту 49 937 євро. Закупівля і монтаж обладнання буде проводитись за кошти Євросоюзу. Співфінансування з української сторони не передбачається.

Рекуператори належать до приливно-витяжних систем. Це означає, що такий прилад діє в обох напрямках: забирає відпрацьоване повітря з приміщення та випорскує його назовні, беручи свіже повітря з вулиці.

Рекуператорні вентиляційні системи працюють за принципом передачі тепла – повітря, взяте з вулиці, через стінки теплообмінника нагрівається теплом відпрацьованого повітря. При цьому настрій сконструйовано таким чином, що вхідний та вихідний потоки не перемішуються між собою.

Після обговорення реалізації проекту, який передбачає встановлення обладнання до 1-го грудня 2021 року, учасники круглого столу відвідали класні кімнати міських шкіл, котрі планують обладнати рекуператорами.

Головне фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus