USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У поліції розповіли подробиці ДТП за участю кортежу президента

6 Березня 2018 15:56
Водій поліцейської автівки з кортежу президента Петра Порошенка, який у центрі Києва збив літнього чоловіка, нестиме відповідальність.

Про це повідомив директор Департаменту комунікації Нацполіціі Києва Ярослав Тракало в ефірі каналу «112 Україна», пише Gazeta.ua.

"Це сталося сьогодні близько опівдня на перехресті вулиць Шовковичної та Інститутської. Службовий автомобіль Нацполіції зіткнувся з пішоходом під час руху в кортежі, який супроводжував особу, щодо якої здійснюється державна охорона. Чоловік раптово вийшов на проїжджу частину вулиці на заборонений сигнал регулювальника. Після ДТП правоохоронці відразу надали чоловікові першу невідкладну допомогу. Викликали "швидку". За попередньою інформацією лікарів, у нього перелом та струс мозку. Його доправили до лікарні", - сказав Тракало.

"Поліція вилучає записи з камер відеоспостереження, які долучать до матеріалів кримінального провадження. Також проводимо опитування свідків... Відповідальність загрожує водію", - зазначив представник поліції.

При цьому він не вказав, хто з високопосадовців їхав у кортежі. Із цим питанням порадив звернутися до Управління державної охорони.

ДТП за участі машини супроводу з кортежу президента Петра Порошенка сталася опівдні 6 березня на перетині вул. Шовковичної та Інститутської у центрі Києва. Автівка збила літнього чоловіка. Його з травмами середньої тяжкості доправили до лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво живем Показати IP 6 Березня 2018 18:07
Дід порушив ПДР, а відповідальність має нести водій. Це один нонсенс. По друге, голова держави приніс свої співчуття і виділив гроші на лікування. Це другий нонсенс, знепритомнівшому на інавгурації солдатику так не повезло. Скорішого видужання діду. Але висновки можна зробити тільки такі - якби дід не порушив ПДР, тобто якби його збили коли він переходив на зелене світло для пішоходів, то і співчуття б не було, а може й відразу б до буцигарні відвезли. Цікаво ще й що на всіх оприлюднених фото з камер, які є на даний час, це авто не було в кортежі, бо не видно інших авто ні позаду, ні попереду під час аварії. Абсолютно все догори дригом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus