USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі – два ДТП за участю українських мікроавтобусів

17 Вересня 2019 21:20
Протягом доби, 16-17 вересня, у Польщі сталися дві дорожньо-транспортних пригоди за участю українських мікроавтобусів . У результаті автопригоди один чоловік потрапив у лікарню.

Про це повідомляє Польське Радіо.

Згідно з повідомленням, одна аварія сталася вранці 17 вересня на ділянці траси Тарнув-Дембіца поблизу села Ружа-Подгорна. Автобус врізався у відбійник, після чого перекинувся. В автобусі на момент аварії перебувало дев’ять осіб. Всі вони змогли самостійно вийти з машини. У результаті ДТП шосе в напрямку Жешува було заблоковано. Що стало причиною аварії – поки не відомо.

Також повідомляється, що 16 вересня сталася аналогічна ДТП за участю українського автобуса сталася на тій же автомагістралі А4 поблизу Крапковецького повіту. Там теж перекинувся мікроавтобус із українськими номерами.

За словами поліції, 26-річний водій, громадянин України, їдучи у напрямку Катовиць, не зауважив попереджувальних знаків із інформацією про зміну організації дорожнього руху у районі відрізка автомагістралі, де триває ремонт. Після наїзду на бетонну огорожу, транспортний засіб перекинувся.

Із чотирьох учасників аварії 22-річного пасажира, громадянина України, із тілесними травмами госпіталізували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus