USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.85 9.95

У Польщі двоє українців влаштували дебош на борту літака

18 Жовтня 2021 18:47
На борту літака, що прямував з Харкова до Кракова, двоє українців влаштували дебош. Прикордонникам довелося вивести їх з літака.

Про це Укрінформу повідомила речниця Карпатського відділу Прикордонної служби Польщі Дорота Конзьолка.

За її словами, капітан повітряного судна, який здійснював авіапереліт за маршрутом Харків-Краків, поінформував польських прикордонників щодо проблем з агресивними пасажирами на борту.

«Eкіпаж літака пояснив, що двоє громадян України ініціювали суперечку на борту літака, а згодом словесна перепалка переросла у фізичну агресію», – повідомила речниця.

Вона підкреслила, що агресивні пасажири не виконували вказівок капітана і членів екіпажу. Крім того, ще одна громадянка України, попри чіткі застереження стюардеси, записувала інцидент на мобільний пристрій, «тим самим посиливши нервову атмосферу серед інших пасажирів».

Польські прикордонники, які зайшли після посадки на борт літака в аеропорту Краків-Баліце, наказали агресивним пасажирам негайно покинути літак. Щодо одного з цих пасажирів, який відмовився виконувати накази прикордонників, було застосовано засоби фізичного тиску й виведено з літака у кайданках.

У результаті двох громадян України, які побилися в літаку, було оштрафовано відповідно до закону про авіацію.

Третя особа, яка знімала інцидент усупереч вказівкам стюардеси, відмовилася платити штраф. Відтак прикордонники направили справу пасажирки для її подальшого покарання до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Читач Показати IP 18 Жовтня 2021 21:42
За цю харківську вату соромно, як кацапи.
Анонім Показати IP 18 Жовтня 2021 22:09
Хохли дурні...
Поляк до Анонім Показати IP 19 Жовтня 2021 04:13
Рогулі вже в Харкові! Скоро будуть в Росії. І розвалять.
Danylo Показати IP 19 Жовтня 2021 06:37
Є ше в Харкові зброд кацапський , тільки вони рейс поплутали , їм на московвю летіти а не в європу . Тут їх так багато ,аж смердить стидно що українцями назвали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus