USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Польщі трагічно загинув 44-річний атовець з Волині

3 Червня 2019 16:47
На будівництві у Польщі трагічно загинув 44-річний волинянин.

Про це інформує Громадська спілка «Спілка воїнів АТО Волині» на своїй сторінці у facebook.

Військову службу Томашук Володимир Федорович проходив у 25-ій бригаді ДШВ, був учасником бойових дій, ветеран російсько-української війни.

У чоловіка залишилася дружина та донька .

Наразі тіло Володимира знаходиться на судмедекспертизі у Польщі. Похорон відбудеться на батьківщині батьків у с. Бірки Любешівського району Волинської області.

Сім’я Володимира потребує допомоги. Дружина – Томашук Юлія Анатоліївна тел: 38 067 339 63 99.

Детальнішу інформацію щодо дати та часу прощання й поховання волинянина повідомлять згодом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Наталка Показати IP 3 Червня 2019 19:57
Господи упокой душу новопреставленого р.Владимира.... До чого ж довели, людина залишилася живою після ато...і щоб утримати свою сім'ю змушений їхати на заробітки, а ті, що мають забезпечити гідне життя людям після ато, ненажерливо поглинають усе...Гірших ворогів для українця нема як свій, що до влади дорвався! Як говррили старожили і в часи Голодомору в Україні, були такі місцеві прислужники, що із своїх сусідів останнє забирали, ще гірші Сталіна були, адже на місцях від них залежало. І ці пристосуванці породили дітей, у яких вкладено цей ген - лише собі все гребсти!
Тор Показати IP 3 Червня 2019 20:18
Цікаво яка скотина поставила дизлайк попередньому допису. Все ж вірно сказано.
-1 до Тор Показати IP 3 Червня 2019 20:56
Один поставив я ,хотів на плюс натиснути ,а попав на мінус:( Там може була підстава , поляки люблять підстави ,але в більшості діють через своїх вірнопідданих хохлів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus