USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Польщі в холодильній камері виявили тіла двох українців

12 Листопада 2019 23:38
Біля міста Рава Мозавецька у холодильному сховищі для фруктів виявили тіла двох громадян України, причину смерті встановлюють.

Про це повідомляє «RMF24.pl».

Інцидент стався у селищі Садковіце у великому ангарі для зберігання фруктів, в якому немає кисню. Тіла чоловіків 28 та 46 років знайшли у неділю, 10 листопада.

Обидва українці жили на території маєтку, де їх знайшли, поліція встановлює обставини їхньої смерті. Як зазначає видання, входити до такої холодильної камери для людини смертельно небезпечно.

Загибель українців «Укрінформу» підтвердила керівниця консульського відділу посольства України у Польщі Світлана Криса.

«Поліція повідомила нас про цей випадок. Двоє загиблих родом з Тернопільської області, вони є родичами — дядько та племінник», — сказала вона.

Дипломат додала, що чоловіки легально працювали у Польщі. 13 листопада відбудеться розтин тіл, а в Україну їх відвезуть наступного дня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 13 Листопада 2019 11:25
Опять? Их там что не считает уже никто?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus