USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ДТП українського автобуса в Польщі: на перевізника неодноразово скаржилися пасажири

7 Березня 2021 15:32
Власником автобуса, який потрапив у смертельну автотрощу з українцями в Польщі, є тернопільський перевізник ФОП Тарас Стецик.

Цю інформацію перевізник сам підтвердив у коментарі виданню Zaxid.net.

Як пише ТСН, на онлайн-сервісі з пошуку і придбання квитків на автобус Busfor зазначається, що перевізник «Стецик Тарас Володимирович» ФОП здійснює рейси у 54 міжнародних напрямках.

Про перевізника написано чимало негативних відгуків на сайті Infobus, а його рейтинг на ресурсі становить 2,44 з п’яти зірок. Судячи з відгуків, найбільше люди скаржилися на погані умови перевезення і обслуговування, раптові скасування рейсів без компенсації грошей за квитки та хамське ставлення водіїв.

Погані відгуки на перевізника почали з’являтися на сайті Infobus ще з 2018 року. Адміністрація сайту вибірково відповідала на скарги, приносячи вибачення за погані умови і хамство водіїв.
Нагадаємо, аварія сталася близько другої години ночі 6 березня біля міста Ярослав (місцевість Кашице, Підкарпатське воєводство) у Польщі. Водій автобуса Познань-Херсон чомусь не впорався з кермуванням, пробив огорожу й злетів з естакади на узбіччя. Автобус перевернувся. У салоні перебувало 57 громадян України, серед яких двоє – водії. В аварії загинуло п’ять осіб. Дев'ятеро постраждалих перебувають у тяжкому стані.

Вцілілі в автотрощі розповіли, що автобус під час маршруту декілька разів робив дивні різкі маневри ліворуч-праворуч. Пасажири підозрюють, що він, найімовірніше, був несправний. Можливо, саме через це й відбулася трагедія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
321 Показати IP 7 Березня 2021 15:54
А ми все рівно будемо їздити в наших тролейбусах, які пофарбовані під колір прапора сусідньої Польщі.
Андерсон до 321 Показати IP 7 Березня 2021 17:27
шо ти, бідолашне, кука**каєш?
буба Показати IP 7 Березня 2021 20:43
Можна говорити рiзне, однак той факт, що автобуси зношенi, не проходять належнi ТО згiдно регламенту, водii працюють понаднормо, нiхто не заперечить. Правила безпеки в будь-якiй галузi написанi кров'ю. Цей випадок - не виняток, на жаль.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus