USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі викрили агенцію, яка відправляла українців на нелегальну роботу

18 Жовтня 2019 22:06
У Польщі викрили ще одну агенцію, яка відправляла українців на роботу незаконно. Порушником виявилася агенція з працевлаштування з Кентшинського повіту (Вармінсько-Мазурського воєводства).

Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт місцевого відділу прикордонної служби, під час перевірки документації 113 працевлаштованих в агенції осіб порушення виявили щодо 97-х.

Найгірші наслідки матимуть 22 працівники з України. Виявилося, що посередницька агенція відправила їх на роботу на промислові підприємства у Сілезькому та Любуському воєводствах незаконно, без жодних необхідних дозволів.

Крім цього, прикордонники виявили, що керівництво агенції не повідомили письмово про працевлаштування інших 75 громадян України. Тепер справу передадуть до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus