USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Українці в Польщі зможуть безплатно навчатися на IT-курсах

8 Листопада 2022 22:40
Українські біженці, які через війну в Україні, опинилися в Польщі, матимуть шанс піти на навчання за кордоном та змінити професію. Для українців доступні ІТ-курси від Google.

Як пише 24Закордон, про це інформує Future Collars.

Так, навчання проходитиме в онлайн-школі програмування та цифрових компетенцій Future Collars. В рамках ініціативи Work in Tech Ukraine громадянам України зможуть отримати ключові навички та знання в сфері ІТ.

Безкоштовне навчання українців у Польщі

Work in Tech Ukraine реалізована INCO за підтримки Google.org. Програма розрахована на 1500 українців, які проживають у Польщі. Біженці отримають безплатний доступ до курсів Google Professional Certificates на популярній платформі Coursera. Крім цього, учасникам будуть доступні різні розвиваючі тренінги, а також соціально-психологічна підтримка.

Які курси доступні

Google Digital Marketing & E-commerce Professional Certificate;

Google IT Support Professional Certificate.

Що отримують учасники навчання

Доступ до платформи Future Collars;

Консультацію з наставником;

Відеотренінги: «Як ефективно вчитися?», «Як створити професійне резюме та підготуватися до співбесіди?», «Де і як знайти роботу в IT або маркетингу?»;

Спеціальний курс англійської мови з Eklektika.

Нагадаємо, у Польщі планують дозволити українським біженцям поки що не отримувати «карти побиту» – дозволи на тимчасове проживання. Додамо, станом на початок листопада у Польщі за спрощеною процедурою працюють близько 650 тис. громадян України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus