USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Польщі зупинили автобус із п’яним водієм, який віз людей до України

18 Січня 2022 14:27
У Польщі затримали нетверезого водія пасажирського автобуса, який їхав до України.

Як повідомили в поліції Щецина, 44-річний водій туристичного автобуса віз пасажирів за маршрутом Щецин-Херсон, передає УНІАН.

Правоохоронці зупинили автобус для перевірки й виявили ознаки алкогольного сп’яніння у водія. Вимірювання на драгері показали «близько пів проміле алкоголю».

У такому стані він уже перевозив двох пасажирів і збирався взяти ще людей.
Правоохоронці не дозволили водієві продовжити рух і вилучили водійські права. Рівень покарання для нього визначить місцевий суд.
Як повідомляли, 6 березня 2021 року при з’їзді до пункту обслуговування пасажирів (ПОП) «Кашице» у Підкарпатському воєводстві за 30 км від кордону з Україною в аварію потрапив автобус сполученням Познань-Херсон, в якому їхали 57 осіб громадян України. На місці загинули п’ятеро українців, 35 людей дістали травми різного ступеня тяжкості. Згодом у лікарні помер шостий пасажир цього автобуса.

Згодом, у ніч проти 22 березня у тому ж місці в аварію потрапив український автобус, який здійснював рейс за маршрутом Вроцлав-Чернівці. Він з’їхав з дороги, пробив відбійник у кінці з’їзду до ПОП «Кашице» і впав у придорожній рів. В автобусі перебувало 10 людей, зокрема двоє водіїв. В результаті ДТП один чоловік (водій, який не перебував за кермом) загинув на місці, п’ятеро людей зазнали травм різного ступеня тяжкості.

Органи прокуратури у Польщі висунули обвинувачення у спричиненні ДТП обом водіям автобусів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Скандал Показати IP 18 Січня 2022 14:43
Українське вельмишановне панство, еліта нації, професійні підмивальники дуп, основа польської економіки. І їх посміли зупинити, яка наглість.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus