USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Полтаві чоловік захопив поліцейського і погрожує підірвати гранату

23 Липня 2020 11:46
У Полтаві поліція проводить спецоперацію із затримання підозрюваного у викраденні автомобіля. Намагаючись уникнути відповідальності, чоловік чинить опір та погрожує працівникам поліції гранатою.

Про це повідомляє пресслужба обласної поліції.

Як зазначається, наразі правоохоронці ведуть переговори з чоловіком.

На місці працюють вибухотехніки, слідчо-оперативна група, співробітники карного розшуку поліції області та Полтавського відділу поліції і інші спеціальні служби.

Патрульна поліція охороняє місце інциденту.

Як повідомив заступник міністра МВС Антон Геращенко, після перемовин зловмисник обміняв утримуваного працівника карного розшуку на начальника УКР ГУНП в Полтавській області полковника поліції Шияна, з яким він поїхав на наданому, відповідно до його вимог, автомобілі Богдан.
Як розповів речник Головного управління Нацполіції Полтавщини Роман Грішин, чоловіка попередньо підозрюють у незаконних заволодіннях автомобілями. Під час затримання він чинив опір та почав погрожувати боєприпасом.

Відомо, що в руках у підозрюваного граната РГД-5. Правоохоронці ввели в дію спецоперацію "Грім".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степан (Крымчанин) Показати IP 23 Липня 2020 12:22
Началось...Очередная пандемия.
К.лучанин до Степан (Крымчанин) Показати IP 23 Липня 2020 12:37
Воно вже давно почалось! Нагадати вам події : в Закарпатті (захват заручників), Дніпрі, Києві, Одесі і т.д. За США вже мовчу , там кожен день стріляють і вбивають. А Україна вже займає перше місце по злочинності в Європі. Так що будь на сторожі Степане, ходи й оглядуйся.
Степан (Крымчанин) до К.лучанин Показати IP 23 Липня 2020 12:58
Напомню-я в Крыму. Относительно террористов -в России как минимум половину при задержании убивают. Я считаю, что это правильно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus