USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Полтаві дівчину, яка стріляла з арбалета у вчителів, посадили у СІЗО

8 Вересня 2021 15:15
У Полтаві суд обрав запобіжний захід 19-річній Таїсії Петровій, яка стріляла з арбалета педагогів. Її помістили під варту терміном на 60 днів без права внесення застави.

Про це повідомляє кореспондент ТСН.

Під час засідання дівчина розкаялася і заявила, що їй шкода, що вона пішла на злочин.

«Якщо б я мала змогу повернутися у часі, то я б ні за що цього не зробила і вирішила б просто прийти до тих жінок, яким я нанесла шкоду, і конструктивно вилаштувала діалог, побалакала», – підкреслила Таїсія Петрова.

Відзначимо, що дівчину підозрюють у подвійному замаху на вбивство. Все сталося два дні тому в одній із місцевих шкіл. Дівчина з арбалетом у руках безперешкодно зайшла до будівлі. У закладі гостя вистрелила у двох педагогинь. Одній поцілила в спину, а іншій стріла прошила долоню. Травми не загрожували життю, вчителькам надали допомогу і відпустили додому. Вони почуваються нормально.

Вранці ТСН відвідала школу, де сталася ця історія. Директорка розповідає, школа працює за розкладом, нічого не змінилося, хіба з дітьми, що бачили постріли, працював психолог.

«Були зустрічі з деякими батьками. Приходили до мене батьки з 5-В класу. Там, де якраз був урок. Із дітьми працював психолог, із дітьми працюють викладачі. Ситуація у нас нормальна», – запевнила Валентина Олійніченко.

Охорони у школі досі немає, чергують звичайні працівниці. У день, коли сталась стрілянина, одна з них просто не побачила дівчину, тож вона без перешкод зайшла до приміщення.

Про саму нападницю мало що відомо. Їй 19 років. Свого часу в цій школі вчилася до п’ятого класу, а потім перейшла в інший заклад. Останнім часом навчалась на психолога в одному з місцевих вишів. В поліції начебто розповіла, що до такого вчинку її підштовхнуло сновидіння. Мовляв, вона мала когось убити.

І от, власне кажучи, слідство очікує результати експертиз, чи була ця дівчина у стані алкогольного, або ж наркотичного сп’яніння, і чи психічно здорова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 8 Вересня 2021 15:28
Це звичайне хуліганство. Коли хтось бігає з пістолетом, то не замах на життя, а хуліганка,
Фіолетова бабулька Показати IP 8 Вересня 2021 16:46
лгбт головного мозку
Бо не активісткиня Показати IP 8 Вересня 2021 17:27
А то вчителі виявилися б сєпарами і путіноїдами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus