USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

У Порошенка планують «відхід» Гонтаревої, яка вже «зробила свою справу»

30 Грудня 2016 14:58
Публікації в іноземних ЗМІ створює загрозу кар'єрі Гонтаревої.

Так, розгромна інтерв'ю Сергія Тарути у впливовому австрійському виданню "Trend", в якому нардеп повідомив про корупцію з боку голови НБУ Валерія Гонтаревої, закриє чиновниці дорогу в міжнародні фінансові структури. Про це на своїй сторінці в ФБ написав відомий політолог і блогер Кирило Сазонов, повідомляють Українські Новини.

"Тарута таки зробив Гонтаревій під ялинку вельми неприємний подарунок. Його поїздка до Австрії і спілкування зі ЗМІ можуть поставити хрест на планах Валерії Олексіївни відправитися в МВФ на "заслужену пенсію". В Європі роль ЗМІ доволі велика. Тим більше таких авторитетних, як" Тренд ". І інформація Тарути про відмивання коштів для Януковича - вирок чергового витка кар'єри глави НБУ", - пише Сазонов.

За словами політолога, оточення глави держави обговорює варіанти "відходу" Гонтаревої, яка вже "зробила свою справу".

"У команді президента, як я чув, все активніше обговорюється питання майбутнього розставання з Валерією Олексіївною. Скандальна націоналізація "Привату" завершилася. Гонтарева виконала свою "місію": подальше перебування її в команді Петра Олексійовича - це вантаж, якого президентський човен не витягне. За словами Тарути, за Гонтаревою занадто багато гріхів - робота на Януковича і Арбузова, розкрадання рефінансування на мільярди гривень, навмисне банкрутство банків, які знищили, щоб заволодіти активами, афери з держпаперами", - відзначає експерт.

На його думку, інтерв'ю Тарути, опубліковане в австрійському виданні, може спровокувати розслідування зловживань Гонтаревої та її партнерів.

"Для Валерії Олексіївни вихід у відставку може бути тільки початком нового захоплюючого етапу в житті. Звичайно, поки при владі Порошенко, у Гонтаревої імунітет. Правда, за умови, що на відпочинок вона будуть їздити не далі Затоки. Після інтерв'ю Тарути в "Тренд" кататися на лижах Гонтаревій в Австрії ризикован ", - підкреслює Сазонов.

Нагадаємо, народний депутат Сергій Тарута дав інтерв'ю австрійському виданню "Trend", в якому розповів про співпрацю Валерії Гонтаревої з представниками режиму Януковича і її участі у відмиванні коштів, які надійшли в Україну від міжнародних фінансових структур, в тому числі, МВФ. Тарута, зокрема, заявив, що Голова Національного банку України Валерія Гонтарева причетна до відмивання 30 млрд грн.

Пізніше, коментуючи інтерв'ю австрійському журналу, Тарута зазначив, що європейці "були шоковані" тим, що глава Національного банку України причетна до масштабної корупції.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Коля Показати IP 30 Грудня 2016 15:03
Так просто Гонтрева валерія не повинна піти , треба ще відповісти за свої махінації, а то набралась вже, потім ще когось свого призначать аби людям око замилити
хайнц Показати IP 30 Грудня 2016 16:03
гонтарєва - це лялька. яка виконує сценарій ляльквода РОШЕНа((
11 Показати IP 30 Грудня 2016 16:26
Вас питати ніхто не буде . Вона свою справу вже зробила . Хтось новий тепер буде красти
Лорд Показати IP 30 Грудня 2016 17:26
Патриоты должны непременно исправить допущенную ошибку, а именно уничтожить тех, кого они допустили к корыту, либо это исправит третья сила!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus